Sakarya 1 Şubesi

Büyük Karadeniz Turu

Karadeniz &Batum Turu (4 GECE 5 GÜN)

Adapazarı’ndan hareketle, Gerede, Osmancık yoluyla Amasya’ya varış.

1.GÜN: Amasya’da Sabah Namazı ve Kahvaltısından sonra, Şehir turu, Amasya Kalesi (Kızlar Sarayı), Kaya Mezarları, Darüşşifa, II. Bayezid Külliyesi, Güneş Saatı, Mehmet Paşa Camii, Şirvanlı Camii, Gök Medrese, Torum tay Türbesi, Hazeranlar Konağı, Nehir Boyu Tarihi Amasya Evleri, Müze ve Köprüler, Ferhat ve Şirinle ilgili Su Kanalları, Ardından Öğle Yemeği(Ekstra) ve Samsun’a Hareket. Samsunda, Atatürk’ün Samsuna gelişini simgeleyen İlk Adım anıtı, Bandırma Vapuru ve diğer ziyaretlerden sonra, Çarşamba, Terme yoluyla Orduya Varış . (Konaklama. 1)

2.GÜN: Oteldeki kahvaltıyı müteakip, Boztepe’yi Teleferikle gezdikten sonra Bulancak ve Giresun, Beşikdüzü yoluyla Trabzon’a Varış. Trabzon Şehir turu, Atatürk Köşkü, Fatih Camii, Gülbahar Hatun Türbesi, Ayasofya Müzesinin ziyaretinden sonra, Bir Çay Fabrikası ziyareti. Sürmene Bıçakçısını ziyaret, Alış-verişten sonra Uzungöl’e hareket, Otelimize yerleşme. (Konaklama 2)

3.GÜN: 10 Temmuz 2019 Çarşamba, Sabah kahvaltısından sonra, Uzun göl etrafında gezi için serbest zaman. Daha sonra Extra olarak Karaster Yaylasına çıkıyoruz, yayla gezisin den sonra tekrar Uzun göle dönüyoruz. Sümela Ziyareti ve (Konaklama 3)

 4.GÜN: Otelde erken saatler- de alacağımız kahvaltıyı müteakip, Sarp Sınır Kapısına gidiyoruz. Batum Macerasına başlıyoruz. Aziz Andre, Aziz Matias Anıtı Gonio Apsaros Kalesi, Çoruh Nehrinin denize Ulaştığı delta, Ters Şişe gibi olan Adalet Sarayı, Restoranlar ve Batum Limanını geziyoruz. Daha sonra, Batum Bulvard ve Avrupa Meydanı, Medea ve Altın Post Anıtı, Batum Tiyatro Binası gibi gezilecek yerlerden sonra Duruma göre Teleferikle Batum’u tepeden seyretme, Sarp Sınır kapısından çıkış yapıp, Aydere Gidiş.“Ayder Elif Butik Otel”de (Konaklama 4)

5.GÜN: Sabah Kahvaltısından sonra, Serbest Zaman, Alışverişlerden sonra, Exstra Turumuz, (Gidiş geliş Minibüs ücreti 35Tl) Sevdaluk Dizisinin çekildiği Fırtına Vadisi, Çinçiva Köyü, Tarihi Kemer Köprüsü ve Zilkale gezilerinden sonra Rize’ye dönüyoruz. Şehir turu ve TPA Satış Fabrikasına giriyoruz, Alış verişe serbest zaman. Daha sonra Meşhur Kuru fasülye lokantasında öğle yemeği ve Adapazarı’na dönüş.

Gezi Ücreti;1100 TL

Ücrete Dahil Hizmetler                                             

Araçlarla Ulaşım, Konaklama ve Oteldeki 4 Akşam Yemeği, ve 4 Kahvaltı, Seyahat Sigortası, araç içi ikramlar

 

Ücrete Dahil Olmayanlar Lüks

  1. Kişisel Harcamalar
  2. Öğle Yemekleri
  3. Müze, Ören yeri girişleri
  4. Ekstra Tur Ücretleri

 

UKBA TUR Grup Lideri Resul Arslan (0532- 2737237-0538-8398044)

Adres:Tozlu Camii Yanı,Orta Mah.Soğanpazarı Caddesi No.62/1 .Tel.2816969 Adapazarı-Sakarya