Sakarya 1 Şubesi

Şimdi Dayanışma Vakti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük deprem birçok acıyı da beraberinde getirdi. Depremin ardından bölgeye sevk edilen Memur–Sen ve İHH Arama Kurtarma Ekiplerinin ardından iki kuruluş yöneticileri deprem yaşayan illerimiz için yardım kampanyaları başlattı.

Memur–Sen ve Sakarya İHH Ülkemizin yaşadığı ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremden etkilenenler için ‘’Şimdi Dayanışma Vakti" diyerek bot mont oyuncak battaniye vb insani yardım malzemelerini bölgeye gönderdi.

Yaşanan felaketin ardından yaraları sarmak için harekete geçen ve bölgede yaşanan acıyı hafifletmek, felaketten etkilenenlere destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasında toplanan ürünler kolilere konularak deprem bölgesine gönderildi.

Memur–Sen Sakarya İl temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen; İHH İl Başkanı Engin Sezer başta olmak üzere tüm sendikalarımızın başkanlarına, teşkilatımıza ve üyelerimize teşekkür ederim dedi. Depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları için yardım çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.