Sakarya 1 Şubesi

Memur-Sen Ve İHH Arasında Kurban Protokolü!

Memur Sen Sakarya İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen, Memur-Sen Sakarya İl Temsilciliği olarak 2023 Kurban çalışmaları kapsamında Sakarya İHH ile protokol imzalandığını duyurdu.

 

Memur-Sen Sakarya İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen; Memur Sen Sakarya İl Temsilciliği olarak 2023 Kurban çalışmaları kapsamında ümmetin yüz akı İHH Sakarya ile protokol imzaladık. İHH'nın özellikle deprem bölgesinde yaptığı arama-kurtarma çalışmaları ve sonrasında depremzede vatandaşlarımıza yönelik yardım faaliyetleri/hizmetleri hepimizin takdirini toplamıştı.

2023 Kurban çalışmalarında, 13 milyondan fazla insanımızı olumsuz etkileyen asrın felaketi dolayısıyla İHH tarafından deprem bölgelerine ilişkin hassasiyet gösterilecek olması da Memur Sen ailesi olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kurban ibadetini bu yolla yerine getirmek isteyen tüm üyelerimizi İHH Sakarya ile iletişime geçmeye davet ediyoruz. Memur Sen teşkilatları olarak İHH' ya yaptığı tüm çalışmalarda başarılar dilerken, tüm üyelerimizin de Kurban İbadetlerinin şimdiden kabul edilmesini diliyoruz."

Sakarya İHH Başkanı Engin Sezer; Dünyada milyonlarca insan açlıkla mücadele ediyor. Özellikle doğal afetlerin, savaşların ve iç çatışmaların olduğu bölgelerde insanlar hatırlanmayı bekliyor. Bu Kurban, Türkiye ile birlikte 48 ülkede milyonlarca kişiye Kurban emanetlerinizi ulaştıracağız ve ihtiyaç sahiplerini sevindireceğiz. Çalışmalarımızın büyük çoğunluğu deprem bölgesi ağırlıklı olacak. Gelin, Kurban’da iyiliği paylaşalım, kardeşliğimizi birlikte yayalım. Kurban bedeli Türkiye dahil tüm ülkeler için 3700 tl olarak belirlendi.

Bağış yapmak isteyenler Orhan Camii yanındaki İHH Bağış Kabul Merkezine gelerek makbuz karşılığı ya da banka iban yoluyla kurbanlarını bağışlayabilirler.

Banka üzerinden bağış yapacakların ad soyad telefon no ve kurban açıklaması yazması gerekmektedir.
 

SAKARYA İNSAN HAK VE HÜRRİYETLERİ VE İNSANİ YARDIM DERNEĞİ BANKA İBAN NUMARALARI

 

KUVEYTTÜRK

-              TR17 0020 5000 0100 6457 8000 01

ZİRAAT BANKASI

-              TR 7400 0100 0019 7058 3405 5001